در این مطلب با توجه به جدیدترین یافته های علمی راجب بابونه، شما را با خواص بابونه، بهترین زمان و نحوه مصرف و برخی عوارض جانبی ثابت شده آن آشنا می کنیم.
بابونه (Chamomile) یک گیاه یکساله است که ارتفاع آن حدود 30 سانتیمتر است. گلهای معطر آن برای درست کردن چای و عصاره، جمع آوری و خشک میشود. این گیاه از خانواده ی کاسنیان است.
نام علمی بابونه: Matricaria chamomilla
دو نوع بابونه وجود دارد: Matricaria recutita که بعنوان بابونه آلمانی، مجارستانی، بابونه وحشی یا بابونه حقیقی شناخته میشود. Chamaemelum nobile معمولا بانام بابونه انگلیسی، رومی، باغی، شیرین، معمولی و… شناخته میشود.
بابونه در شرایط مختلف بعنوان چای و بعنوان کرم های موضعی مورد استفاده قرار میگیرد. دوزهای معمول خوراکی 9 تا 15 گرم برروز میباشد. برای غرغره کردن، از 8 گرم گل بابونه در 1000 میلی لیتر آب استفاده شود.
توجه: کسانیکه به گرده گل و گیاه آلرژی دارند، نباید از بابونه استفاده کنند.
بابونه را برای التهاب و بیماری های پوستی روی پوست و غشای مخاطی قرار میدهند. این گیاه را میتوان برای گلو درد استنشاق کرد و در حمام برای تسکین التهاب مقعد یا اندام تناسلی بکار برد. مصرف خوراکی این گیاه برای بیماری های التهابی و اسپاسم معده و روده مفید است. بهرحال شواهد بالینی که از هرکدام از این موارد استفاده از بابونه حمایت کند، محدود است.
.
ادامه توضیحات را در لینک زیر بخوانید:
درباره این سایت