آب پنیر بعنوان یک ماده ی زائد در پنیرسازی به یک ماده ی باارزش تبدیل شده است. آب پنیر امروزه بدلیل مزایای تغذیه ای و عملکردی آن بطور گسترده در صنایع غذایی استفاده میشود. ما در این مطلب حاصل جدیدترین تحقیقات علمی و ثابت شده در این زمینه را برای شما توضیح می دهیم تا با خواص آب پنیر و نحوه صحیح مصرف آن آشنا شوید.

آب پنیر چیست؟

آب پنیر مایع آبکی است که پس از دلمه شدگی پروتئین کازئین در پنیرسازی باقی میماند. آب پنیر بیشتر حاوی لاکتوز و حدود 20 درصد پروتئین شیر است.

دفع سنتی آب پنیر

در گذشته پنیرسازان آب پنیر را بعنوان یک ماده ی زائد میدانستند و به دنبال اقتصادی ترین راه برای دفع آن میگشتند. بطور کلی انها از یکی از 3 روش زیر برای تخلیه استفاده میکردند:

  • تخلیه به آبراهه ها
  • پاشیدن برروی زمینهای کشاورزی
  • فروش بعنوان تغذیه ی دام

.

ادامه مطلب را در لینک اصلی زیر بخوانید:

12 نکته بسیار مهم راجب نحوه مصرف موثر آب پنیر و خواص آن


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Ashley خرید-فروش-قیمت-صیفی جات در اراک دانلود گزارش تخصصی سوالات استخدامی frontwigs نمایندگی فروش چسب و سایر محصولات 404 بانک اطلاعات مشاغل کل کشور آنلاین ویرا خرید رقابتی مصالح ساختمونی برنامه نویسی پایتون