آب پنیر بعنوان یک ماده ی زائد در پنیرسازی به یک ماده ی باارزش تبدیل شده است. آب پنیر امروزه بدلیل مزایای تغذیه ای و عملکردی آن بطور گسترده در صنایع غذایی استفاده میشود. ما در این مطلب حاصل جدیدترین تحقیقات علمی و ثابت شده در این زمینه را برای شما توضیح می دهیم تا با خواص آب پنیر و نحوه صحیح مصرف آن آشنا شوید.
آب پنیر مایع آبکی است که پس از دلمه شدگی پروتئین کازئین در پنیرسازی باقی میماند. آب پنیر بیشتر حاوی لاکتوز و حدود 20 درصد پروتئین شیر است.
در گذشته پنیرسازان آب پنیر را بعنوان یک ماده ی زائد میدانستند و به دنبال اقتصادی ترین راه برای دفع آن میگشتند. بطور کلی انها از یکی از 3 روش زیر برای تخلیه استفاده میکردند:
.
ادامه مطلب را در لینک اصلی زیر بخوانید:
درباره این سایت