در این مقاله نتایج جدیدترین تحقیقات انجام شده در باره به و دمنوش آن، بهترین زمان و نحوه مصرف و برخی عوارض جانبی احتمالی را به شما ارائه می دهیم. دقت کنید که نتایج این تحقیقات کاملا به لحاظ علمی ثابت شده هستند.
به یک میوه است و دانه ی آن خاصیت دارویی دارد. افراد از پودر، چای یا دمنوش به برای اختلالات گوارشی از جمله معده و روده درد-التهاب دستگاه گوارش- و همچنین اسهال استفاده میکنند. به همچنین برای سرفه هم استفاده میشود.
برخی افراد از به برای بهبود جراحات، مفاصل متورم و دردناک، درد نوک و انگشت های بریده استفاده میکنند. لوسیون آن برای تسکین چشم ها استفاده میشود. برای مصارف غذایی از به برای تهیه ی مربا، ژله، خورشت، آبمیوه و… استفاده میشود. دقت کنید که تحقیقات ثابت کرده است مصرف دمنوش به ،همراه با کمی عسل، می تواند برای پوست، مو و قوای بدن بسیار مفیدتر عمل کند.
اطلاعات کافی برای اینکه استفاده از به برای مصرف دارویی ایمن است یا خیر وجود ندارد. دانه های به حاوی سیانید هستند که نشان میدهند که این دانه ها خیلی بی خطر نیستند و مصرف زیاد آن ممکن است دردسر ساز باشد.
توجه کنید: مصرف به در طول دوارن بارداری و شیردهی به اندازه ی کافی از نظر علمی شناخته شده نیست پس از مصرف آن در این دوران اجتناب کنید.
.
ادامه متن را در لینک اصلی زیر بخوانید:
درباره این سایت