در این مقاله نتایج جدیدترین تحقیقات انجام شده در باره به و دمنوش آن، بهترین زمان و نحوه مصرف و برخی عوارض جانبی احتمالی را به شما ارائه می دهیم. دقت کنید که نتایج این تحقیقات کاملا به لحاظ علمی ثابت شده هستند.

اطلاعات کلی

به یک میوه است و دانه ی آن خاصیت دارویی دارد. افراد از پودر، چای یا دمنوش به برای اختلالات گوارشی از جمله معده و روده درد-التهاب دستگاه گوارش- و همچنین اسهال استفاده میکنند. به همچنین برای سرفه هم استفاده میشود.

برخی افراد از به برای بهبود جراحات، مفاصل متورم و دردناک، درد نوک و انگشت های بریده استفاده میکنند. لوسیون آن برای تسکین چشم ها استفاده میشود. برای مصارف غذایی از به برای تهیه ی مربا، ژله، خورشت، آبمیوه و… استفاده میشود. دقت کنید که تحقیقات ثابت کرده است مصرف دمنوش به ،همراه با کمی عسل، می تواند برای پوست، مو و قوای بدن بسیار مفیدتر عمل کند.

اثرات جانبی و ایمنی

اطلاعات کافی برای اینکه استفاده از به برای مصرف دارویی ایمن است یا خیر وجود ندارد. دانه های به حاوی سیانید هستند که نشان میدهند که این دانه ها خیلی بی خطر نیستند و مصرف زیاد آن ممکن است دردسر ساز باشد.

توجه کنید: مصرف به در طول دوارن بارداری و شیردهی به اندازه ی کافی از نظر علمی شناخته شده نیست پس از مصرف آن در این دوران اجتناب کنید.

.

ادامه متن را در لینک اصلی زیر بخوانید:

مهم ترین خواص دمنوش به که حتما باید بدانید!


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : استفاده ,دمنوش ,مصرف ,تحقیقات ,میشود ,دانه ,استفاده میشود ,حتما باید ,باید بدانید ,خواص دمنوش ,ترین خواص ,نتایج جدیدترین تحقیقات
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

زندگی بدون موسیقی یک اشتباه بزرگ است بشارت کلام خداعیسی مسیح spanpersamusic چاپ شاسي و چاپ عکس روي شاسي ارزان Lisa Dawn پمپ خانگی وبلاگ بليط چارتري ارزان تيکبان رسانه آموزشی لرن دی ال بازاریابی دیجیتال